Menu
Your Cart

Horloge reparaties en restauraties.

Is je geliefde horloge defect of kapot? Geen zorgen, van Geelen Juweliers is dé horloge specialist van Schagen. Onze winkel beschikt over een open atelier met alle benodigde gereedschappen voor het repareren en onderhouden van horloges. 

Onze ervaren vakmensen staan graag voor je klaar in het open atelier, hier lukt het ons om vrijwel elke reparatie aan alle merken te kunnen uitvoeren. Ook lege batterijen kunnen direct vervangen worden in ons atelier. 


Specialisaties

Voor veel mensen is een horloge een kostbaar bezit, denk hierbij aan de emotionele waarde die eraan hangt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we in ons open atelier alle merken horloges (zowel mechanisch als quartz) repareren. 

Hier vallen ook topmerken zoals Rolex, Omega en Breitling onder. 

Wat gebeurt er met een aangeboden horloge?

Is je horloge defect of toe aan onderhoud? Kom dan langs onze winkel in Schagen voor onderhoud of reparatie aan het horloge. 

Bij het aanbieden van je horloge kijken we uitvoerig naar eventuele gebreken. We bekijken wat er nodig is om het horloge weer te herstellen zodat het weer aan alle fabrieksnormen voldoet. Je ontvangt uiteraard vóór de reparatie geheel vrijblijvend een prijsopgave. 

Is de prijsopgave akkoord? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met het repareren van je horloge, de benodigde onderdelen worden besteld en onze experts gaan aan de slag. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we beschikking tot originele onderdelen van vele merken horloges zoals o.a Omega, Rado, Longiness, Tissot en alle andere merken van Swatchgroup. We bestellen deze onderdelen rechtstreeks bij Swatchgroup om de originaliteit te kunnen waarborgen. 

Reparatie

Zodra de onderdelen binnen zijn kunnen we écht aan de slag! De reparatie wordt uitgevoerd en defecte of versleten onderdelen worden vervangen. 

Daarna gaat het uurwerk volledig uit elkaar, dit wordt vervolgens gereinigd en gesmeerd volgens de fabrieksnormen. Wanneer het uurwerk klaar is en alle functies zijn gecontroleerd, wordt het echappement afgeregeld. Daarna worden de wijzerplaat en wijzers gemonteerd. 

Het geheel kan nu in de reeds schoongemaakte kast worden gemonteerd en afgebouwd. Het horloge is nu klaar voor een aantal testen op waterdichtheid en gangreserve.

We geven bij onderhoud 1 jaar schriftelijke garantie.