Menu
Your Cart

Kraamcadeaus

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kraamcadeau? Dan ben je bij van Geelen Juweliers aan het juiste adres. Onze specialisten staan te popelen om je te mogen helpen bij de zoektocht naar een bijzonder cadeau. 

We bieden een ruim assortiment kraamcadeaus aan in alle soorten, materialen en stijlen. Momenteel zijn o.a. de rammelaars, spaarpotten, muziekdoosjes, tandendoosjes en haarlokdoosjes zeer populair. Deze cadeaus zijn verkrijgbaar in verzilverd, zilver of edelstaal materiaal.  

Uiteraard kunnen bekende figuren zoals Nijntje, Dikkie Dik, Fien & Teun, Rupjsje Nooitgenoeg, Woezel & Pip, Snoopy en Dribbel verwerkt worden in het kraamcadeau. 

Persoonlijke tekst 

We bieden ook graag de mogelijkheid om onze cadeaus met zowel een machinale gravure als een ambachtelijke handgravure te voorzien van een persoonlijke tekst.

Dit is erg geschikt voor zilveren geboortelepels, kinderbekers en bestek. Deze producten worden gemaakt uit massief zilver materiaal en zijn van hoogwaardige kwaliteit. In combinatie met een persoonlijke noot een prachtig geschenk om te geven bij de geboorte van een (klein) kind of familielid.


Kijk eens op https://www.zilverstad.nl/collectie/kindergeschenken voor ideeën