Menu
Your Cart

Over ons

Geschiedenis 

Tijd voor een stukje geschiedenis. Van Geelen Juweliers is ontstaan in de 19e eeuw in Schagen, waar momenteel de vierde generatie het roer in handen heeft. 

De geschiedenis van ons familiebedrijf loopt echter veel verder terug, namelijk tot 6 augustus 1634. Op deze dag trouwde Jacques van Geelen met Janneke Sarteels. Hiermee werd de oorspronkelijke basis gelegd voor van Geelen Juweliers. 

Van Geelen Juweliers is dé specialist met kennis van zaken waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kom gerust langs onze winkel en ontdek onze ruime, stijlvolle én eigentijdse collecties waar we diverse topmerken sieraden en horloges aanbieden. 

Atelier 

In ons authentieke familiebedrijf staat een open atelier, deze wordt voornamelijk gebruikt voor het maken en repareren van horloges en sieraden. Daarnaast voeren we hier ook zilver- en goudsmid werk. 

Benieuwd naar de gehele historie van ons familiebedrijf? Dit is na te lezen op de website van de Historische Vereniging Schoonhoven. Hier zijn ook diverse prachtige foto’s te zien van zilversmid werk dat door onze voorouders is gemaakt

Link naar Het zilversmidsgeslacht van Geelen in Schoonhoven